ORGANSKI SOBA 3.jpg

Online

Obavljanje stvari online puno je brže i jednostavnije, zar ne?

Volimo 'ići' u online shoping ( makar ne možemo isprobati artikle ), opuštamo se dok gledamo filmove online ( makar nemamo veliki ekran ispred sebe i držač za čašu u fotelji - najbolji izum ikada :), uživamo u online druženjima ( makar nam nedostaju ljudska blizina i dodir ).

Pa zašto ne i urediti svoj dom online!

Čitav naš koncept u GO Home Interijeri baziran je na pružanju online usluga našim klijentima, s ciljem i željom da lijepo dizajnirani prostori budu dostupni svima i za svačiji budžet.

Usluga online konzultacija osobito je pristupačna i jednostavna, a u 60 minuta trajanja konzultacija, uz stručno vodstvo moguće je ponuditi rješenja i odgovore na sva Vaša pitanja i nedoumice oko uređenja Vašeg prostora.

Konzultacije

Što uključuje usluga online konzultacija?

Usluga uključuje 60 minuta 1:1 savjetovanja o uređenju Vašeg prostora. Konzultacije obavljamo putem aplikacije Zoom, a naši dizajneri mogu Vas savjetovati o sljedećem:

  • Odabir i smještaj namještaja

  • Odabir boja, rasvjete i dekoracija

  • Planiranje tlocrtnog rasporeda

  • Stiliziranje prostora

Kako se pripremiti za online konzultacije?

Savjetujemo Vam da nam nakon odabranog i potvrđenog termina online konzultacija, mailom pošaljete slike i tlocrt postojećeg stanja (ukoliko ih imate), te da ukratko opišete što biste željeli dobiti od prostora nakon uređenja. Također, nužno je da na svoje računalo instalirate besplatnu aplikaciju Zoom, putem koje ćemo komunicirati tijekom savjetovanja.  

Koliko je moguće dobiti odgovora u samo 60 minuta?

Bit ćete ugodno iznenađeni odgovorima i rješenjima koje ćete dobiti tijekom 60 minuta konzultacija!

Naši dizajneri uvježbani su da brzo prepoznaju potencijal svakog interijera, te da formiraju Vaše potrebe i želje u konkretna rješenja koja ćete implementirati u uređenje svog prostora.

Kome je namijenjena usluga online konzultacija?

Ako ste u procesu uređenja svog životnog ili radnog prostora i trebate ideje i savjete oko rasporeda i odabira namještaja, rasvjete, dekoracija ili boja, onda je usluga online konzultacija upravo za Vas!

Što ne uključuje usluga online konzultacija?

Usluga online konzultacija ne uključuje:

  • Izradu tlocrta i nacrta

  • Izradu 3D vizualizacija

  • Savjetovanje o tehničkoj izvedbi električarskih, vodoinstalaterskih, zidarskih ili stolarskih instalacija

* Za usluge izrade tlocrta, tehničkih nacrta i 3D vizualizacija, odaberite jednu od naših usluga online projektiranja

Kako se naručiti na online konzultacije?

Odabirom usluge, naša aplikacija za online naručivanje otvorit će Vam kalendar sa svim dostupnim terminima. Nakon što odaberete odgovarajući termin, bit ćete preusmjereni na online plaćanje, a po izvršenoj uplati, dobit ćete potvrdni mail sa svim detaljima i direktnim linkom na naš Zoom video sastanak. **Ukoliko preferirate drugi oblik plaćanja, slobodno nas kontaktirajte!

Kome je namijenjena usluga Online konzultacija?


Ako ste u procesu uređenja Vašeg životnog ili radnog prostora i trebate ideje i savjete oko rasporeda i odabira namještaja, rasvjete, dekoracija ili boja, onda je usluga online konzultacija upravo za Vas!
Što uključuje usluga Online konzultacija?


Usluga uključuje 60 minuta 1: savjetovanja o uređenju Vašeg prostora. Konzultacijw obavljamo putem Zoom aplikacije, a naši dizajneri mogu Vas savjetovati o sljedećem: * Odabir i smještaj namještaja * Odabir boja, rasvjete i dekoracija * Planiranje tlocrtnog trasporeda * Stiliziranje prostora
Što ne uključuje usluga Online konzultacija?


Usluga online konzultacija ne uključuje: * Izradu tlocrta i nacrta * Izradu 3D vizualizacija * Savjetovanje o tehničkoj izvedbi električarskih, vodoinstalaterskih, zidarskih ili stolarskih instalacija. **Za usluge izrade tlocrta, tehničkih nacrta i 3D vizualizacija, odaberite jednu od naših usluga online projektiranja.
Kako se pripremiti za online konzultacije?


Savjetujemo Vam da nam nakon odabranog i potvrđenog termina online konzultacija, mailom pošaljete slike i/ili tlocrt postojećeg stanja ( ukoliko ih imate ), te da ukratko opišete što biste željeli dobiti od prostora nakon uređenja. Također, nužno je da na svoje računalo instalirate besplatnu aplikaciju Zoom, putem koje ćemo komunicirati tijekom savjetovanja.
Koliko odgovora je moguće dobiti u samo 60 minuta?


Bit ćete ugodno iznenađeni odgovorima i rješenjma koje ćete dobiti tijekom 60 minuta konzultacija. Naši dizajneri uvježbani su da brzo prepoznaju potencijal svakog interijera, te da formiraju Vaše potrebe i želje u konkretna rješenja koja ćete implementirati u uređenje svog prostora.
Kako se naručiti na online konzultacije?


Odabirom usluge, naša aplikacija za online naručivanje, otvorit će Vam kalendar sa svim dostupnim terminima. Nakon što odaberete odgovarajući termin, bit ćete preusmjereni na online plaćanje, a po izvršenoj uplati dobit ćete potvrdni mail sa svim detaljima i direktnim linkom na naš Zoom video sastanak. **Ukoliko preferirate drugi oblik plaćanja, slobodno nas kontaktirajte!

Imate dodatna pitanja o rezervaciji termina?

Pišite nam ili pronađite odgovor među FAQ's!